زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
سیر: 5 حبه، پوست آنها را درآورده، سپس به صورت خیلی نازک، آنها را برش دهید.
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
برگهای کوچک اسفناج: 350 گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: مقدار لازم
طرز تهیه:
• درون یک تابه بزرگ، روغن بریزید و سیرهای نازک شده را درون آن سرخ کنید.
• حرارت را کم کرده و بگذارید سیرها آرام درون روغن سرخ شوند.
• به محض اینکه سیرها طلایی رنگ شدند آن را از روی حرارت برداشته و درون ظرفی بریزید که از قبل درون آن دستمال خشک کن قرار داده تا روغنهای اضافی جذب دستمال شوند.
• نیمی از روغن درون تابه را در ظرفی دیگر بریزید و نیمی از اسفناجها را درون تابه به مدت یک دقیقه تفت دهید و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید و آن را درون ظرف مورد نظر قرار داده و با بقیه روغن و نیز نیمی دیگر از اسفناجها همین مراحل را تکرار کنید.[اسفناج پنیر مربعی]
• هنگام سرو، روی اسفناجهای سرخ شده، چیپس سیر بریزید و میل کنید.
http://thepioneerwoman.com/cooking/2010/06/spinach-with-garlic-chips/